24u service
vraag hier meer info

Ideal Park Autolift voor privéwoningen

Zeker in landelijk gebied kan men voor een privéwoning niet ongelimiteerd extra volume bouwen of bijbouwen. Wie bovengrondse volumes echter volledig onderkeldert, maakt extra ruimte vrij. Verzamelaars van oldtimers en liefhebbers van de betere wagens in het algemeen, kunnen zo hun waardevolle collectie veilig en zonder plaatsverlies stallen. Ook de discretie is gegarandeerd: de vaak meerdere garagepoorten voor bovengronds parkeren worden overbodig gemaakt en vervangen door één bijna onzichtbaar in de grond ingewerkte autolift naar de benedenverdieping. De baldakijnlift kan echter ook ín de garage worden geplaatst. Zo kan bijvoorbeeld de wagen voor dagelijks gebruik op het dak van het baldakijn worden geparkeerd. Die ene garagepoort onthult in dit geval niet dat er in en onder het gebouw meerdere wagens aanwezig zijn.

Autolift

We leveren en plaatsen twee types:

De voordelen van de Ideal Park Autolift:

Autolift

Snelle offerte en gebruiksvriendelijk ontwerp

Als architect of ingenieur in een studiebureau wil u snel kunnen inschatten of uw klant gewonnen is voor een autolift. Neem contact met ons op, en binnen de twee uur (tijdens de kantooruren) bezorgen we u een gedetailleerde offerte en kant-en-klare ontwerpfiles die u makkelijk in uw eigen ontwerp kunt integreren.

Voorsprong in techniek en veiligheid

RDL Engineering was in 2006 een van de eerste bedrijven in België die autoliften ontwierp, plaatste en onderhield. In de voorbije 15 jaar legden we de lat continu hoger op het vlak van gebruiksgemak, technische mogelijkheden en esthetische uitstraling. Wat veiligheid betreft sluiten we geen compromissen. Met onze RDL Autolift en de Ideal Park Autolift kunt u als architect of ingenieur technieken dus op uw beide oren slapen. En dat doet uw eindklant ook!

Meer weten over autoliften in residentiële verblijven?

Lees verder