24u service
vraag hier meer info

Veiligheid

Met de hoogste graad van veiligheid en preventie maken autoliften van RDL Engineering het grote verschil. Wij zorgen na de installatie voor een wettelijk keuringsattest, afgeleverd door een erkend keuringsbureau. Op veiligheid staat voor RDL geen enkele prijs.

Veiligheid gaat samen met gebruiksgemak

Met de handige afstandsbediening brengt u de lift naar de gewenste verdieping. U krijgt groen licht en u kan de wagen netjes in de box rijden. Automatische lichtsensoren zorgen ervoor dat de wagen altijd in de correcte positie staat. Speciale grondstrips doen de wagen stil en stabiel staan, bijvoorbeeld wanneer u zou vergeten de handrem op te zetten.

Daarna sluit de poort automatisch. De lift brengt nu uw wagen naar beneden of naar boven. Bij aankomst krijgt u opnieuw een signaal, de poort gaat automatisch open en u mag uw wagen veilig uitrijden. Onze autoliften zijn voorzien van sectionale poorten van een uitzonderlijke stevigheid, speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Een uitstekende verlichting in de autolift verhoogt uw gevoel van veiligheid en comfort.

Diverse akoestische maatregelen zorgen ervoor dat medebewoners geen lawaaihinder hebben als de RDL autolift in gebruik is. Zo voorzien we standaard een geluidsarme hydraulische groep, diverse rubberbevestigingen en passen we lijmtechnieken toe in de assemblage.