Autolift

De hoogste veiligheidsnorm

RDL Autoliften werkt, zowel in standaardmodellen als in maatwerk, volgens de machinerichtlijn. Dat betekent de strengste normen in de sector. Een RDL autolift is daarmee even veilig als een huislift. Want veiligheid gaat boven alles.

Doorgedreven ontwikkeling in techniek

Meer dan 35 jaar expertise in transportsystemen levert RDL Autoliften een sterke focus op details. Dat komt ook de veiligheid ten goede. Zo gebeurt alles automatisch en hoef je dus geen veiligheidschecks uit te voeren voor je de deuren opent, de wagen binnen rijdt of de lift in beweging zet. Bij storing kan je de lift altijd snel en veilig verlaten. En dat zijn maar enkele voorbeelden. Je bent zeker van:

  • geen val- en klemgevaar
  • geen toegang tot de liftput
  • elektrische componenten van de hoogste veiligheidsklasse
  • afscherming van de technische elementen
  • back-up schakelaars
  • nooddaalprocedure
Projecten in jouw buurt

Keuringsattesten en certificaten

Je mag RDL op zijn woord vertrouwen, maar natuurlijk heb je onze veiligheidsbelofte graag ook op papier. Bij de plaatsing van je autolift levert het team de juiste attesten en certificaten op. Als totaalpartner regelt RDL Autoliften ook de indienststelling door een erkend keuringsorganisme. Zo is je lift bij oplevering helemaal gebruiksklaar.

24/7 service

Een goed preventief onderhoud is de beste manier om je autolift in topconditie te houden. Doet zich toch een panne voor? Dan doe je een beroep op de sterke RDL-service. Heb je een servicecontract? Dan helpen we je zelfs letterlijk dag en nacht uit de nood. Minimaal ongemak en maximaal genot van je veilige, gebruiksvriendelijke en duurzame autolift.