Autolift

Thuis in techniek en liftsystemen

Als pionier op vlak van interne transportsystemen zet RDL Engineering zijn technische expertise dagelijks aan het werk voor hoogwaardige liftsystemen voor wagens. Het bedrijf is in handen van 3 zonen en heeft intussen meer dan 35 jaar ervaring op de teller. De liftproductie in eigen atelier maakt doorgedreven maatwerk en speciale afwerkingen mogelijk.

 

Eindeloze mogelijkheden

Een poort in de stijl van je project, toegangscontrole of hetzelfde bestratingsmateriaal als in de omgeving op het dak van je verzonken autolift: ontwerpen op maat sluiten naadloos aan bij jouw project.

Complete uitwerking van a tot z

Bij RDL krijgt je autolift vorm, van eerste schets tot montage en zelfs onderhoud. Die totaalaanpak onder 1 dak biedt grote flexibiliteit en transparantie.

Veiligheid en comfort

RDL Autoliften gaat altijd een stap verder. Op vlak van veiligheid en op vlak van gebruiksgemak. Zo maken wij het verschil, elke dag opnieuw.

Eigen ontwerp, productie en plaatsing

Als ondernemers met visie houden we bij RDL Autoliften graag het complete proces in eigen handen. Dat geeft ons extra snelheid, flexibiliteit en een nauwgezette controle op de kwaliteit. Onze ingenieurs schetsen, ons productieteam vervaardigt alle elementen en onze techniekers plaatsen de lift volgens de kneepjes van het vak. Standaard of maatwerk, met dezelfde zorg en hoogwaardige afwerking.

Focus op veiligheid

Bij het ontwikkelen van onze liften staat veiligheid voorop. Daarbij hanteren we de machinerichtlijn als norm. Strenger dan veel andere autoliftbouwers dus. We sluiten alle val- en klemgevaar uit, schermen elektrische componenten af en maken de put ontoegankelijk. Net zoals bij een huislift dus. Bovendien zijn er, onzichtbaar voor het menselijk oog, heel wat dubbele veiligheden ingewerkt en kan je de lift altijd veilig verlaten. Ook bij panne of storing.

Alles onder 1 dak

Tijdens elke stap van een liftproject gaan experts aan de slag voor jouw ontwerp. Van de eerste kennismaking tot de oplevering en inwerkingstelling is RDL Autoliften je vertrouwde contact. Met inhouse teams voor:

  • R&D
  • ontwerp
  • productie
  • plaatsing
  • service en onderhoud

Onze partners

Strobbe Mobility

Strobbe Mobility Solutions verdubbeld of verdrievoudigd parkeerplaatsen, vaak met draaischijven of schuifplatformen.
www.strobbemobility.be

Idealpark

Met onze Italiaanse partner IdealPark overbrug je tot 12 meter, goed tot -3 of -4, volgens alle geldende normen en snel uitvoerbaar.
www.idealpark.com

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren.