Ben je onderweg, dan is de kans reëel dat je een project van RDL Engineering tegenkomt. Die kans wordt trouwens steeds groter. Met een appartementencomplex in de Tieltsteenweg in Oostrozebeke leverden we onze 150ste autolift op. Als architect of als bouwheer heb je zo steeds een relevant project in je buurt. Ideaal om wat inspiratie op te doen en de mogelijkheden met je eigen ogen te zien.

Deze 150ste autolift is een type full-comfort RDL autolift met 2 stops (gelijkvloers en -1) en 1 tegenoverliggende sectionale poorten per stop.  De sectionale poort aan de straatzijde is bekleed met houtafwerking die mooi aansluit op dezelfde houtafwerking op de voorgevel . Kenmerkend voor dit type autolift zijn de geringe uitloophoogte van 255 cm op het gelijkvloers en beperkte schachtafmetingen. Betrouwbaar, veilig, esthetisch en discreet geïntegreerd in de architectuur van het gebouw zijn maar enkele kenmerken die onze RDL autolift zo uniek maken

Een referentie in elke buurt

Op gemeenteniveau en soms zelfs op straatniveau kan je een realisatie bekijken die bij je eigen plannen aansluit. Dat vinden we belangrijk. We splitsen onze projecten overzichtelijk op in:

  • appartementen en kantoren
  • residentiële projecten
  • showrooms

Op zoek naar een referentie in jouw buurt? Gebruik onze handige tool en neem contact op om een afgewerkt project te bezoeken.