Uiteraard moet een autolift veilig, betrouwbaar en comfortabel in gebruik zijn. Die eigenschappen staan bij RDL al jaren bovenaan de prioriteitenlijst. De afgelopen tijd is de vraag naar oplossingen met esthetische meerwaarde gestegen. En ook daar hebben we oor naar. Esthetiek wordt de 4de belangrijke pijler bij de ontwikkeling en productie van elke autolift. Welkom bij RDL 4.0.

De 4 pijlers van een RDL autolift

We blijven onszelf graag uitvinden en uitdagen. Zo schakelen we? de kwaliteit en de mogelijkheden van onze autoliften nog een versnelling hoger. Je blijft natuurlijk rekenen op de vertrouwde eigenschappen van onze liften. Met esthetiek als extra laagje, steunt elk project zo op 4 sterke pijlers. We zetten ze met plezier even voor je op een rij.

1. Veiligheid

Onze autoliften voldoen aan de strenge voorschriften. Extra veilig dus. Elk systeem is voorzien van een nooddaalprocedure met batterijvoeding.

2. Betrouwbare werking

Steeds vlot op weg of netjes terug op zijn plaats: de betrouwbare werking van je autolift is het rechtstreeks resultaat van de hoogwaardige componenten, materialen en engineering.

3. Gebruikscomfort

Een autolift met alle hedendaags comfort. Ook daar mag je op rekenen. Van een stille motor en akoestische bekleding tot een zachte demping en intuïtieve bediening.

4. Esthetiek

Echt maatwerk mondt uit in eindeloze personalisatiemogelijkheden. Zo stemmen we de afwerking en look-and-feel van een autolift helemaal af op jouw wensen en noden.

Architectuur in harmonie

Als architect werk je een sterk gevelconcept uit. Dan wil je toch liever dat een autolift die uitstraling verder doortrekt? Met maatwerk van hoog niveau en een sterke materialenkennis integreert RDL Autoliften de poort naar het liftsysteem optimaal in de gevel. We werken de poort af met hetzelfde materiaal of met een bekleding die zo dicht mogelijk aanleunt bij de gevel. Van hout of aluminium tot bakstenen in elke kleur.

Enkele realisaties in beeld

Wat je nu precies mag verwachten van die aandacht voor esthetiek? Dat tonen we het liefst aan de hand van enkele mooie realisaties. Van residentieel project tot showroom.