Een geslaagde showroom brengt beleving en verleiding naar een hoger niveau. Bij Automobilia in Roeselare mag je dat gerust letterlijk nemen. Een schaarlift tilt de uitgekozen wagen enkele meters omhoog, waar hij in een glazen jewelbox terechtkomt. In volle glorie en niet te missen door de voorbijrijdende wagens.

Het wow-gevoel wordt steeds belangrijker voor garagehouders. Dat heeft Volvo-concessie Automobilia goed begrepen. In Roeselare, op hun locatie langs een belangrijke verkeersader, plaatsten ze een jewelbox. Deze glazen box trekt gegarandeerd de aandacht, zeker met de juiste wagen erin.

Gebruiksvriendelijk en elegant liftsysteem

Voor een optimaal ruimtegebruik en een modern resultaat liet Automobilia een toren bouwen waar een wagen netjes inpast. De aluminium poort zwaait open, de auto rijdt binnen en de schaarlift brengt het voertuig vlot en veilig naar boven, tot de liftvloer helemaal level staat met de onderzijde van de glazen wanden.

Automobilia koos voor RDL  Autolift omwille van de perfecte integratie van het liftsysteem en de beperkte diepte van de liftput. Een slimme keuze, zo bleek. Ben jij ook benieuwd welke wagen momenteel schittert in de jewelbox?

Bekijk hier de video