Iedereen kan met gemak manoeuvreren in een kleine ruimte. Daar zorgt de draaischijf wel voor. Door op een beperkte cirkel te draaien, verlies je geen parkeerruimte. Bovendien spaar je tijd uit met voor- en achteruitrijden en maak je komaf met schaderisico’s. Niets dan voordelen dus.

Als je je wagen in de kelder parkeert, kan een draaischijf nodig zijn om hem vlot op de juiste plaats te krijgen. Door te besparen op ruimte om te manoeuvreren, hou je meer plaats over om auto’s, fietsen en eventueel andere spullen te zetten. Met zusterbedrijf Strobbe Mobility heeft RDL Engineering rechtstreeks contact met de fabrikant. Zo installeren ze je draaischijf snel en vakkundig, al dan niet in combinatie met een autolift.

Slanke oplossing voor opbouw

De vloer in je kelder is al gegoten en je wil toch nog een draaischijf voor het parkeren toevoegen? Geen probleem. Met een opbouwhoogte van amper 3 tot 4 centimeter voeg je deze praktische parkeeroplossing vlot toe aan je project. Zowel voor een appartementencomplex als voor een privéwoning reken je op snelle levertermijnen en een vlotte installatie door ervaren specialisten.

Gebruiksgemak en veiligheid voorop

RDL Engineering staat gekend voor kwaliteit, maar ook voor de focus op gebruiksgemak en veiligheid. Daar zijn de draaischijf opnieuw een bewijs van. En dat zit soms in kleine nuances. Heb je ook een autolift? Dan komen de bedieningsknoppen voor je lift en je draaischijf op dezelfde afstandsbediening. Daar is over nagedacht.

Ook voor 2 wagens

Draaischijfven voor 1 wagen komen het meest voor. Toch zijn de mogelijkheden ruim, mede dankzij de directe link met producent Strobbe Mobility. Woon je aan een drukke straat en parkeren jullie 2 wagens in een dubbele garage? Een dubbele draaischijf maakt komaf met het achterwaarts uitrijden op de drukke weg. Door de geparkeerde wagens in de garage 180 graden te draaien, ben je vlot op weg wanneer je terug op pad moet.

Oplossing voor vrachtwagens

Niet enkel residentiële projecten hebben baat bij het installeren van een draaischijf . Steeds vaker zoekt de retail naar manieren om het laden en lossen vlotter te laten verlopen. Voor hen is een platform beschikbaar met een diameter van 16 meter. Op het terrein blijft maximale parkeerruimte vrij voor klanten, het aan- en afrijden verloopt vlotter en de veiligheid vaart er wel bij. Logisch dat de draaischijven steeds vaker opduiken in het straatbeeld.

  • Meer weten over onze oplossingen voor jouw project? Contacteer ons.