Een vrijstaand woonhuis met bovendien ruimte om tot 5 auto’s veilig ondergronds te stallen? Dat hielp RDL Engineering realiseren met het topmerk IdealPark. De autolift IP1-CM FF42 houdt de buitenruimte volledig vrij en leefbaar. Perfect om een tuin of binnenplaats in te richten.

Een vrijstaand woonhuis met bovendien ruimte om tot 5 auto’s veilig ondergronds te stallen? Dat kan enkel door de kelder optimaal te benutten. Precies daarom koos RDL Engineering in dit project om de IdealPark-lift buiten de woning te plaatsen. Anders zou te veel ruimte ingenomen worden om goed te kunnen manoeuvreren in de kelder.

De keuze viel op het lifttype IP1-CM FF42, afgewerkt met dezelfde kasseien als het gebied rond de lift. Dit model laat namelijk toe het dak te bestraten met elk materiaal, tot 150 kg/m². Zo is de autolift discreet geïntegreerd en wordt de stijl van het project maximaal doorgetrokken. Dat betekent in dit geval landelijke charme in complete harmonie. Tegelijk blijft de buitenruimte volledig vrij en bruikbaar. Ideaal voor een tuin of een patio.

Het wonder der techniek

Als officiële IdealPark-ambassadeur voor België nam RDL Engineering de vakkundige uitvoering voor zijn rekening. Naast een hoogwaardige afwerking en betrouwbare techniek, stond ook veiligheid voor deze klant voorop. Dat vertaalde RDL in een bedieningssysteem met een gecodeerde sleutel. Enkel met die sleutel kan je de lift in beweging brengen en de wagen uit de parkeergarage rijden.

Deze innovatieve beveiliging is maar 1 van de vele personalisatiemogelijkheden van een IdealPark-lift. We stellen je ontwerp op maat samen, met

  • een breed kleurenpallet
  • functionele of sfeerverlichting
  • dakbedekking naar wens