Een moderne villa met Portugese charme. Dat is de Casa da Quinta da Marinha. De onzichtbare autolift versterkt de hedendaagse uitstraling en laat het rivièralandschap zijn troeven ten volle uitspelen. Hier voelt thuiskomen echt als vakantie. Subtiel, charmant en bovenal extreem praktisch.

Een klassieke auto koester je. Wanneer hij niet op de weg gaat, stalt de eigenaar van deze villa zijn Ford Mustang het liefst veilig en comfortabel, in de ondergrondse parking. Een discrete toegang naar veilige en comfortabele parking op het eigen perceel: dat is de kracht van een liftsysteem van IdealPark.

Dat deze villa zo goed in zijn omgeving past, is te danken aan de keuze van de materialen en kleuren. Ook de toegang tot de ondergrondse parking moest zo subtiel mogelijk opgaan in het totaalplaatje. De baldakijn autolift IP1-CM MOB van IdealPark bood het antwoord. Met minimale visuele impact en tal van afwerkingsmogelijkheden.

Functionaliteit en esthetiek

Deze autolift brengt functionaliteit en esthetiek samen. Het compacte liftsysteem houdt maximale buiten- en binnenruimte vrij. Zowel het kelderoppervlak als de tuin zijn dus optimaal benut. Het dak van de lift is dan weer bekleed met hetzelfde materiaal als de omgeving. Het gaat quasi naadloos op in het totale project, met een onzichtbaar resultaat. Dat het liftdak in gesloten stand ook nog berijdbaar is, betekent nog meer parkeerplaats voor de woning.

Deze installatie is verder uitgerust met

  • videobewaking
  • een virtuele beschermingsperimeter met fotocellen