Autolift

Autoliften voor appartementen en kantoren

Vlot en veilig parkeren, bij een appartementencomplex of een kantoorgebouw? Met een autolift gebruik je de beschikbare ruimte efficiënt. Zo geniet elke gebruiker van het gebouw van een veilige en vlot bereikbare parkeerplek. Een absolute troef voor elk project.

Efficiënt gebruik van beperkte oppervlakte

Waar veel mensen samen wonen of werken, is het een pittige uitdaging om voldoende parkeerplaats te voorzien. Zeker in een tijd waar vrije gronden schaarser en duurder worden, en de regelgeving voor verharding strenger. Met een autolift stallen de bewoners of gebruikers van het gebouw hun wagen vlot en veilig ondergronds.

Geef me meer parkeerruimte

Eigen ontwerp, productie en plaatsing

Je autolift krijgt volledig vorm in eigen beheer. Van eerste schets en opmetingen tot afwerking en onderhoud. Met een servicecontract ben je steeds zeker van snelle hulp bij storingen of pannes. Zodat de gebruikers van de autolift minimale hinder ondervinden. Bovendien denkt RDL Autoliften mee in functie van je project. Met corrosiebestendige poorten aan de kust bijvoorbeeld.

Vertrouwde partner van architecten en projectontwikkelaars

RDL Autoliften is sinds jaar en dag professioneel partner bij de ontwikkeling van appartementen en kantoren. Het ervaren team neemt graag een adviserende rol op. Vanuit jarenlange expertise geven we de autolift en de parkeeroplossing mee vorm. Met aandacht voor alle aspecten van het project.

Directe lijn met architecten en projectontwikkelaars

Flexibele planning

Het grote en complementaire team van RDL heeft de slagkracht om je bouwplanning te ondersteunen. Ook als die erg strak is of onverwachts wijzigt. Als proactieve partner gaan we, samen met jou, voor het best mogelijke resultaat.

In alle transparantie

Ervaar de vlotte en open communicatie van RDL Autoliften. Van de snelle calculatie en heldere offerte tot de praktische afspraken voor de uitvoering en de oplevering. Complete transparantie als stevige basis voor een echt partnership.

Recente projecten

Bouwgrond optimaal benutten? Kies voor een autolift!

Bouwgrond optimaal benutten? Kies voor een autolift!

Bouwgrond in Vlaanderen wordt alsmaar duurder. Volgens Het Nieuwsblad (21/08/23) stegen de prijzen het afgelopen jaar met maar liefst 13 %. Met die hoge prijzen wil je je bouwgrond graag efficiënt en optimaal benutten. Een autolift helpt je daarbij. Hoe? Dat ontdek je hier. Efficiënt gebruik van je perceel Dat bouwgrond steeds schaarser en duurder … Meer lezen

Autoliften met een esthetische meerwaarde

Autoliften met een esthetische meerwaarde

Uiteraard moet een autolift veilig, betrouwbaar en comfortabel in gebruik zijn. Die eigenschappen staan bij RDL al jaren bovenaan de prioriteitenlijst. De afgelopen tijd is de vraag naar oplossingen met esthetische meerwaarde gestegen. En ook daar hebben we oor naar. Esthetiek wordt de 4de belangrijke pijler bij de ontwikkeling en productie van elke autolift. Welkom … Meer lezen

Autolift met glazen showroombox

Autolift met glazen showroombox

Een geslaagde showroom brengt beleving en verleiding naar een hoger niveau. Bij Automobilia in Roeselare mag je dat gerust letterlijk nemen. Een schaarlift tilt de uitgekozen wagen enkele meters omhoog, waar hij in een glazen jewelbox terechtkomt. In volle glorie en niet te missen door de voorbijrijdende wagens. Het wow-gevoel wordt steeds belangrijker voor garagehouders. … Meer lezen

Ben je syndicus?
Autoliften van RDL bieden alleen maar voordelen

Maximale veiligheid

24u/24u bijstand

Volledig onderhoudsrapport

Stilstand tot een minimum

Downloads, handleidingen en rapporten

Gekwalificeerde herstellers

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren.